Det finns alltid behov av gästpredikanter. Förr i tiden var det vanligt med att ta in gästpredikanter för möteshelger och det ledde till väckelser och förlängda möteskampanjer. Det kan ske även idag. Boka in någon av predikantskolans predikanter till din församling. Det kan inte bli annat än bra för de predikar ett smort budskap allihop. Vill ni göra något extra så prata med dem så kommer de ett helt gäng och gör en livsförvandlande konferens eller möteshelg för er. 

Nedan följer en kort presentation av några av Predikantskolans predikanter. 


Elisabeth Ogenblad Student på predikantskolan 2018-2019

Elisabeth är en sprudlande evangelist som arrangerar kampajfestivaler där tusentals blir frälsta och helade. Samtidigt kan hon betjäna med fördjupande bibelstudier i lokala församlingar. Hon betjänar med kunskapsord och profetiska tilltal. Hon har ett hjärta för människor och utstrålar Guds godhet genom som vänliga och kärleksfulla personlighet.  Boka in henne i din församling, redan idag.

Krister-Joshua Johansson  Student på predikantskolan 2018-2019.
Joshua som han väljer att kalla sig idag är en mycket dynamisk evangelist och predikant. Vill du ha väckelse i din församling, så bjud in Joshua. Ibland ber vi om väckelse men glömmer bort att Gud har satt olika tjänstegåvor i kroppen som ett svar på olika behov. Evangelisten är Guds svar på väckelse. Därför kalla Joshua eller någon av de andra predikanterna från predikantskolan, redan idag!


Team Grace är ett helt unikt gäng som bildades under predikantskolan och de vill gärna fortsätta att jobba ihop med konferenser och möteshelger.
Team Grace består av:
Grace Zuleta, som kommer med änglalika toner både  i sång och i form av predikan av evangelium. 
Solveig Myrvold, som överöser er med Guds kärlek och godhet på sitt underbara och kärleksfulla sätt. 
Soraya Martinsson, som frimodigt går ut på stan för att hela och frälsa människor, för att sedan förmedla ett rent evangelium.
Betty Demoz, som sjunger med kraft och sedan vittnar om sin frälsning. 
Ellinor Härlin, som kan vittna om både det ena och det andra utifrån hennes liv som missionär i Albanien. 
Boka de enskilt eller som team. 


Erling Wadell  Student på predikantskolan 2018-2019.
Erling levde ett tufft liv, som han blev mirakulöst frälst ifrån. Lyssna till hans berättelse om hur han mötte Jesus, samtidigt som du får levande Guds ord som tilltal direkt in i hjärtat från den Heliga Anden. Erling vill beröra dig både med sin historia och det anden vill förmedla i stunden genom honom. Det vore dumt att inte boka in honom i din församling.

Nathalie Seleborn  Student på predikantskolan 2018-2019.
Nathalie är den nordligaste predikanten från Predikantskolan. Hon hoppar dock gärna på flyget söder ut så boka henne oavsett var er församling ligger. Hon predikar med kraft på ett sätt som inte riktigt går att beskriva, men hon berör på djupet så håll i er när hon kommer för det blir bra. 

Sten Bergkvist  Student på predikantskolan 2018-2019.
Sten är den småländska bonden som alltid gått med Gud. Han tycks alltid får ett spännande och relevant tilltal från Herren i de sammanhang där Herren vill använda honom. Kalla honom så får ni troligtvis också ett relevant tilltal från Herren. 


Norska predikanter

Bland de norska predikanterna finns Victoria Jahr som tillsammans med sin man driver Jahr Ministries. Hon undervisar och predikar, samtidigt som både hon och hennes man också betjänar genom helandetjänst.

Sjömannen Öyvind Sivertsen predikar om Guds kärlek och nåd på ett övertygande sätt. Om du inte förstår hans dialekt så bara be han til og preke på engelsk. :) 


Fler predikanter kommer på sidan framöver, men glöm inte att ni kan boka mig också. Jag kommer mer än gärna. 
/Rickard Sallander, rektor på Predikantskolan